slider image

Bli en vardagshjälte får ny webb idag!

Nya webben gör det ännu enklare att som lärare hitta och boka aktiviteter som Trollhättan Energi kostnadsfritt erbjuder Trollhättans skolor.

Bli en vardagshjälte
Bokning
Publicerad: 2019-08-15 av Kenneth Wilson
 

Ett jättelyft!

Under våren och sommaren har vi arbetat med en ny webb för Bli en vardagshjälte.

– Vi vill ta fram något som gör det ännu enklare för Trollhättans lärare och pedagoger att hitta aktiviteter som vi erbjuder och tydliggöra/förenkla bokningsprocessen, säger Kenneth Wilson, kommunikatör på Trollhättan Energi och ansvarig för Bli en vardagshjältekonceptet.

– Bli en vardagshjälte erbjuder fem aktiviteter mellan årskurs 1 och årskurs 6. Lattjolajbanlådan, Värmeskolan, El-lådan, Avfallsskolan och Vattenskolan.

– Utöver ovanstående aktiviteter har pedagoger till stadens 5-åringar möjlighet att beställa vår sagobok Milo och energin. Gymnasielärare är självklart också välkomna att ta del av vår kunskap, tillsammans med lärare/pedagog erbjuder vi anpassade och skräddarsydda besök, oftast tillsammans med en av verksamhetsexpert.

Trollhättan Energi har sedan 2003 arbetat med skolkommunikation och 2012 togs ett stort omtag, då gjordes tydliga kopplingar mellan de olika aktiviteterna och läroplanen, LGR11. Detta arbete har fortsatt i takt med att utbudet utökats och finjusteringar har gjorts bland de ”gamla” aktiviteterna.

– Vi har hela tiden arbetat metodiskt och framgångsrikt med vår skolkommunikation. Varje läsår träffar vi mellan 1.600 och 2.000 elever och lärare/pedagoger. Fantastiskt många elever och väldigt kul att träffa alla dessa personer, säger Kenneth och fortsätter:

– Nu ser vi fram emot ett nytt och givande läsår!