Kenneth kollar på skylt

Inga skol- eller studiebesök läsåret 20/21

Att vara ute i skolorna och prata hållbarhet är bland det roligaste som finns. Engagemanget från er lärare och alla elever är alltid lika inspirerande. Och tillsammans skapar vi nya Vardagshjältar!

Bli en vardagshjälte
Bokning
Publicerad: 2020-09-17 av Victoria Corneliusson
 

Coronapandemin sätter käppar i hjulet

Coronapandemin sätter förstås käppar i hjulet även för oss och efter diskussioner internt hos oss på Trollhättan Energi och i samråd med Trollhättan Stads Utbildningsförvaltning, så har vi bestämt att helt avstå både från skolbesök och studiebesök hela detta läsåret.

Det känns förstås jättetråkigt, men samtidigt måste vi nu fortsätta hjälpas åt att hålla nere smittspridningen tills nya besked kommer. Trollhättan Energi ansvarar för det som formellt kallas samhällskritisk verksamhet, vilket gör att vi måste vara extra försiktiga. På samma sätt är det ju oerhört viktigt att ni i skolorna kan jobba vidare på säkrast möjliga sätt.

Webbsändning eller livesändning

En roligare nyhet är att vi nu tittar på alternativa sätt att träffas. Webbsändningar med spännande miniföreläsningar eller livesända studiebesök vid våra anläggningar är bara några av alla idéer som vi undersöker. Så fort jag vet mer så får ni besked.

Hälsa alla kollegor och elever så gott från mig. Och fortsätt att vara rädda om varandra, så ses vi snart!

Glöm inte prenumerera på vårt nyhetsbrev så du inte missar när vi kommer med nyheter!
Vi skickar ut nyhetsbrevet max två gånger per termin.

Kolla in filmklippet ”Förändringar inför läsåret 2020-2021”.