Bild på Svante och Kenneth

Summering av läsåret 19-20

Ett lite annorlunda läsår tar slut men wow vad kul vi hade det!

Bli en vardagshjälte
Publicerad: 2020-06-10 av Victoria Corneliusson
 

1.850 elever!

Trots Corona fick vi (Svante och Kenneth) träffa jättemånga elever. Från läsårets start i slutet av augusti fram tills det att vi ställde in all skolkommunikation den 12e mars hade vi den stora äran och glädjen att träffa 1.850 elever och pedagoger. Vi hoppas såklart att elever, lärare och pedagoger har tyckt att det varit kul och lärorikt att träffas oss och att ni uppskattar det vi kan göra tillsammans.

Sikte på framtiden

Nu är det dags för sommarlov och semester. För vår del innebär det att vi tittar framåt och att vi har påbörjat vår planering inför läsåret 2020-2021. Just idag vet vi inte riktigt hur det kommer att bli under hösten. Vårt mål och vår stora förhoppning är ju såklart att vi ska kunna träffa er på samma sätt som innan Corona men vi har börjat att titta på alternativa lösningar ifall vi inte kan träffas fysiskt.

Nyhetsbrev efter sommarlovet

Vi kommer att gå ut med mer information till dig som lärare/pedagog i samband med att skolan startar efter sommarlovet. Det gör vi via en nyhet på denna hemsida, via Trollhättan Energis Facebook-sida och via vårt nyhetsbrev.

Om du inte redan är prenumerant kan du anmäla dig här. Vi skickar ut nyhetsbrev max två gånger per termin.

Tack!

Ett stort och hjärtligt tack till alla sköna elever och vuxna som vi träffat under läsåret, helt underbart att få umgås tillsammans med er!

Njut av ditt sommarlov eller semester och ladda upp inför kommande läsår. Vi hörs efter sommaren 🙂

En vuxen och ett barn vis strandkant i solnedgång.