Pratbubbla - Information

Samtliga skolbesök ställs in med omedelbar verkan!

Trollhättan Energi har en samhällsviktig verksamhet som vi ansvarar för och som måste upprätthållas.

Bokning
Publicerad: 2020-03-12 av Victoria Corneliusson
 

Folkhälsomyndigheten ser tecken på samhällsspridning i Region Stockholm och i Västra Götalandsregionen (2020-03-10). Därmed behöver vi skärpa våra åtgärder för att förebygga smittspridning.

Vi har, under onsdagen (11 mars), stoppat samtliga tjänsteresor, utbildningar, konferensbesök, studiebesök och samtliga resor som görs med tåg, buss och flyg tills vidare för vår personal.

Vi hoppas och tror att vi har din och er förståelse för att vi behöver vidta åtgärder som tyvärr innebär att vi ställer in alla skolbesök med omedelbar verkan, detta för att minska risken för smittspridning till vår personal och övriga trollhättebor.

Nedanstående information gäller dig som har ett inplanerat besök efter 11 mars 2020

Du som har ett planerat besök kommer under torsdagskvällen att få ett e-postmeddelande med denna sidas information. Har du funderingar utöver det som finns i e-postutskicket är du såklart välkommen att kontakta mig genom att svara på det meddelandet.

BUSSBOKNING

Du som har en buss bokad för ett studiebesök till Lextorps kraftvärmeverk eller till Innovatum kommer att få bussen avbokad, DU behöver INTE göra något. Sparlunds Buss informerades under onsdag kväll om läget och de kommer att sköta avbokningen.

BOKA OM ERT BESÖK

Du som har ett skolbesök inplanerat och som nu blir inställt kommer att få ett e-postmeddelande av oss under sommaren där du får en möjlighet att boka om ert besök (gäller EJ Vattenskolan, se nedan). Du får e-postmeddelandet cirka två veckor innan vårt stora utskick görs till Trollhättans samtliga lärare. Då har du chansen att boka in din klass på ett nytt besök, trots att ni är i ”fel” årskurs för just den aktiviteten.

Till dig som bokat VATTENSKOLAN i årskurs 6 har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda nya tider till hösten. Detta beror framför allt på två anledningar.

  • Eleverna lämnar mellanstadiet och går till högstadiet.
  • Innovatum och Trollhättan Energi har ingen möjlighet att ta emot fler elever än de som är planerade för kommande läsår.

Hoppas såklart att vi syns under nästa läsår!

Jag hoppas att jag har din förståelse för ovanstående beslut.

Med hjärtliga hälsningar

Kenneth Wilson
Kommunikatör och ansvarig för Trollhättan Energis skolsatsning ”Bli en vardagshjälte”.